رمضان وقت تغییر و فرصتی ویژه برای تقویت ایمان
پنج گام در جهت تقویت ایمان
1_علمی: یعنى، در حد توان خود، به مطالعه و تحقیق بپردازیم. مطالعهی کتاب پنجاه درس اصول عقاید از آیت الله مکارم شیرازی برای این امر، مفید میباشد.
2_ عملی: انجام واجبات و ترک محرمات – پروردگار عالم میفرماید: یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اسْتَعینُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاةِ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرین/اى کسانى که ایمان آوردهاید! از صبر و نماز [در همه امور زندگى] یارى جویید؛ زیرا خدا با صابران است.(1)
3_توسل به اهل بیت و استعانت از اولیاء الهی (علیهم السلام). یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسیلَةَ وَ جاهِدُوا فی سَبیلِهِ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُون/اى کسانى که ایمان آوردهاید! از (مخالفت فرمان) خدا بپرهیزید! و وسیلهاى براى تقرب به او بجوئید! و در راه او جهاد کنید، باشد که رستگار شوید.(2)
4_پرهیز از گناه: قرآن کریم سرانجام افرادی را که مرتکب اعمال بد میشوند چنین توصیف میکند: ثُمَّ کانَ عاقِبَةَ الَّذینَ أَساؤُا السُّواى أَنْ کَذَّبُوا بِآیاتِ اللَّهِ وَ کانُوا بِها یَسْتَهْزِؤُن/سپس سرانجام کسانى که اعمال بد مرتکب شدند به جایى رسید که آیات خدا را تکذیب کردند و آن را به مسخره گرفتند(3)
5_گفتن بعضی از اذکار و ادعیه: حضرات معصومین علیهم السلام برای تقویت ایمان و حفظ ایمان دعاهایی را به اصحاب آموختند از جمله: «یا اللَّه یا رحمان یا رحیم یا مقلّب القلوب ثبّت قلبی على دینک»(4)
?پینوشت:
1. بقره/153
2. مایده/35
3. روم/10
4. کمال الدین و تمام النعمة، ج2، ص: 352
#حدیث_روز
پنج گام در جهت تقویت ایمان چیست؟