محل ولادت امیر المؤمنین علیه السلام
مکان ولادت امیر المؤمنین علیه السلام اشرف بقاع یعنى حرم است . اشرف اماکن حرم مسجد است ، و اشرف بقاع مسجد کعبه است . مولودى جز آن حضرت در آن مکان بدنیا نیامده است ، آن هم در سید ایام روز جمعه ، در ماه حرام و در بیت الحرام…(11)…
امیر المؤمنین علیه السلام سه روز چشم مبارک را باز نکرد، او را خدمت پیامبر صلى الله علیه و آله آوردند. آنجا بود که چشم باز کرد. آن حضرت فرمود: “"او مرا مخصوص به نظر خود قرار داد و من او را مخصوص به علم خویش قرار دادم “"…(12)…
سپس آن حضرت را در آغوش کشید به منزل ابوطالب علیه السلام آورد…(13)…
پیشگویى ولادت امیرالمؤمنین علیه السلام…(14)…
جابر بن عبد الله انصارى مى گوید: راهبى بود به نام “"مثرم بن رعیب “” که 190 سال عبادت کرد بود، ولى حاجتى از خدانخواسته بود.
یک روز از خداوند خواست یکى از اولیائش را به او بنمایاند. خداوند متعال جناب ابوطالب علیه السلام را نزد او فرستاد و بعد از آن که راهب دانست این آقا چه کسى است ، به آن حضرت بشارت داد که اى ابوطالب ، خداوند به تو پسرى عنایت مى فرماید که او ولى خداست و اسم شریف او على است . هنگامى که او را درک کردى سلام مرا به او برسان و به او بگو که مثرم راهب ، اقرار مى کند به وحدانیت خدا و به ولایت تو یا امیر المؤ منین علیه السلام شهادت مى دهد.
هنگام رفتن جناب ابوطالب علیه السلام خرما و انگور و انار بهشتى میل فرمودند و به منزل آمدند. فاطمه بنت اسد علیها السلام بانوى حرم جناب ابوطالب علیه السلام هم خرمایى که پیامبر صلى الله علیه و آله به آن حضرت داده بودند میل فرمود.
پیامبر صلى الله علیه و آله فرموده بودند: این خرما را کسى مى خورد که مقر به توحید و نبوت من باشد.
بعد از آنکه پدر و مادر آن حضرت ، میوه هاى بهشتى را میل فرمودند وجود حضرت مولى الموحدین على بن ابى طالب علیه السلام به وجود آمد. هنگامى که فاطمه بنت اسد علیها السلام حامل آن وجود شریف شد، به زیبایى و نورانیتش افزوده شد.
#قسمت_دوم
_________________
#تقویم_شیعه
_________________
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم
وقایع سیزده رجب، محل ولادت. قسمت دوم