#واسطه شدن در ازدواج از نظر قرآن و اهل بیت(ع)
وَأَنکِحُوا اُلأَیَمَی مِنکُم وَ الصَّلِحِینَ مِن عِبَادِکُم وَ ا مَائِکُم ان یَکُونُوافُقَرآء یُغنِهِمُ اُللهُ مِن فَضلِهِ وَ اُللهُ وَسِعُ عَلِیم ُ(سوره نور آیه32)
پسران و دختران بی همسر و غلامان و کنیزان شایسته ی (ازدواج) خود را همسر دهید (و از فقر نترسید که) اگر تنگدست باشند ، خداوند از فضل خود بی نیازشان می گرداند خداوند ، گشایشگر داناست. (او از فقر و نیاز شما آگاه است و بر کفایت شما وعده داده است و در عمل به وعده اش قدرت دارد) «تفسیر نور»
پاداش وساطت در #ازدواج
بهترین شفاعت:
امیر مؤمنان علی (ع) می فرمایند: بهترین شفاعت آن است که میان دو نفر در ازدواج میانجیگری کنی تا خدا آن دو را گرد هم آورد. (الکافی،ج5،ص331)
بهرهمندی از لطف خدا در قیامت:
امام صادق(ع) فرمود: هر کس زمینه ازدواج مجردی را فراهم کند، از کسانی است که خدا در روز قیامت به او نگاه لطفآمیز می کند. (الکافی،ج5،ص331)
ازدواج با همسران بهشتی:
رسول خدا (ص) فرمود: هر کس در ازدواج حلالی بین دو نفر اقدام کند تا اینکه خدا آن دو را گرد هم آورد، خدا در روز قیامت همسری از حور عین به ازدواج او درآورد. (جامع الخبار،ص102)
ثواب یکسال عبادت برای هر گام و سخن او:
رسول خدا (ص) فرمود: هر کس در کار ازدواج دو نفر اقدام کند و خدا نیز آن دو را گرد هم آورد، خدا در برابر هر قدمی که وی در این راه برداشته و هر سخنی که گفته ثواب یکسال عبادت می دهد. (جامع الخبار،ص102)
بهرهمندی از سایهی عرش خدا:
امام موسی کاظم (ص) میی فرماید: سه گروه روزی که هیچ سایهای جز سایهی خدا نیست زیر سایهی عرش خدا قرار می گیرند:
کسی که زمینه ازدواج برادر مسلمان خود را فراهم آورد یا به او خدمت کند یا راز او را بپوشاند. (مسایل علی بن جعفر علیهالسلام،ص343)
واسطه شدن در ازدواج از نظر قرآن و اهل بیت(ع)