مسئول خائن از نگاه امام علی (علیه السلام) کیست؟
بهترین شاخص برای سنجش خیانت یک مسئول از بیانات امیرالمومنین قابل احصا است؛ در این زمینه بیشتر بخوانید.
حضرت امیر (علیه السلام) درباره شاخص سنجش خیانت اقتصادی یک مسئول حکومتی فرمودند:
«دَخَلْتُ بِلَادَکُمْ بِاَشْمَالِی هَذِهِ وَ رِحْلَتِی وَ رَاحِلَتِی ها هِیَ فَاِنْ اَنَا خَرَجْتُ مِنْ بِلَادِکُمْ بِغَیْرِ مَا دَخَلْتُ فَاِنَّنِی مِنَ الْخَائِنِینَ»
با این لباسی که بر دوش دارم و این مرکبی که بر آن سوار هستم، داخل شهر شما شدم. پس اگر از شهرتان خارج شدم و به غیر از چیزهایی که با آن وارد شدم، چیز دیگری داشتم، همانا من از خیانتکاران هستم.
منبع: الغارات، ج 1، ص 68- وسائل الشیعه، ج 11، ص 83
به گزارش تسنیم، طرح دو فوریتی «اعاده اموال نامشروع مسئولان» در مجلس شورای اسلامی در حال جمع آوری امضاست که تا کنون بیش از 100 نماینده مجلس این طرح را امضا کرده اند.
بر اساس این طرح قرار است کمیته ای 7 نفره اموال و دارایی تمام مسئولان دولتی و حکومتی از اول انقلاب تاکنون یعنی 40 سال گذشته را بررسی کند و هرگونه اموالی که به شکل نامتعارف و نامشروع به مالکیت یک مسئول درآمده باشد، به نفع بیت المال ضبط و صرف 2 کار یعنی رفع فقر و اشتغالزایی جوانان شود.
در مقدمه توجیهی این طرح، یکی از دلایل طراحان دستورات دینی در این خصوص اعلام شده است که امید می رود با تصویب و اجرای این طرح، اقدامی مبارک در بررسی اموال و قطع دست مسئولانی که به بیتالمال تعدی کردهاند، به سرانجام برسد.
اگرچه به نظر نمی رسد با این طرحها مشکل حل شود .باید اقدامات انقلابی و ضرب الاجلی صورت گیرد کسانی که با بی قانونی ره صد ساله را یک شبه رفته اند تا بخواهید قانون تصویب کنید آنها صد راه در رو پیدا می کنند و اموالشان را گم و گور میکنند.
سوء استفاده از موقعیت شغلی.