#شبهه
بعضی می گویند چه اشکال دارد از موسیقی در عروسیها استفاده کنیم خود پیامبر هم دراین مراسمات شرکت میکردند و این یعنی تایید ایشان!
️روایتی از #عایشه نقل میکنند :
#پیامبر به اتاق من وارد شد در حالیکه دو کنیزک یا دو دخترک آوازه خوان شعرهایی از عصر جاهلیت و جنگ های آن با آواز میخواندند. #پیامبر به اتاق وارد شد و بدون هیچ عکس العملی به روی بستر خویش دراز کشید.
8در نقل دیگر باز #عایشه میگوید: روز عیدی بود و گروهی از حبشیان به مسجد #پیامبر آمده بودند سخت به #رقص و پایکوبی مشغول بودند، پیامبر مرا خواست تا رقص حبشیان را تماشا کنم. من به نزدیک #پیامبر رفتم و سرم را برروی شانه پیامبر گذاشتم و از آنجا به بازی و رقص خاص ایشان چشم دوختم. آن قدر این وضع به طول انجامید تا من خسته شدم و از تماشا دست کشیدم.
️در نقد و بررسی این احادیث علامه #عسکری میفرمایند:
در متون معتبرِ حدیثی از مکتب خلفاء (اهل سنت) ، روایات دیگری نیز وجود دارد.
انس میگوید: #پیامبر فرمود:« بعثنی الله رحمة و هدی للعالمین و بعثنی بمحاق المعارف و المزامیر — خداوند مرا به جهت هدایت و رحمت جهانیان فرستاده و مرا مبعوث فرموده است به نابود کردن آلات لهو و لعب و موسیقی!».
در روایت دیگر مجاهد می گوید من با عبدالله بن عمر همراه بودم در میان راه صدای طبلی به گوش رسید، عبدالله دو انگشت خویش را در گوش کرد و مدتی راه پیمود واز آن مکان دور شد. این عمل را سه بار تکرار کرد! آنگاه عبدالله گفت: راه و رسم عملی #پیامبر چنین بود!
در ذیل آیه کریمه «من الناس من یشتری لهو الحدیث» از عبدالله بن مسعود تفسیر این آیه سوال شد او گفت مقصود از #لهو_الحدیث به خدای سوگند «غنا و آواز خوانی» است!
✅ با توجه به این روایات، تمام روایاتی که حکایت از استماع موسیقی توسط رسولخدا میکند ⛔️مردود اعلام میشود.
?لذا میبینید این خرافات به فرهنگ ماهم کشیده شده و به آنها استدلال میشود که جز
⛔️دروغ⛔️ چیز دیگری نیست و ساحت پیامبر ازین اکاذیب منزه است.
? قسمتی از کتاب #نقش_عایشه در احادیث اسلام نوشته علامه #عسکری
آیا خبرهای استماع موسیقی، در مورد پیامبر موثق است؟